ЧАС РОБОТИ
Пн-Пт 9:00-18:00
Сб-Нд вихідний
18036, Україна, м. Черкаси,
вул. Пастерівська, 104/1
ohoronasvto@gmail.com
+38 (0472) 38-21-22
+38 (067) 472-62-52

Що треба знати про систему охорони периметру?

Система охорони периметра - комплекс заходів, передбачених для запобігання несанкціонованого проникнення на територію об'єкта зовнішнього пристрою.

Спеціалізоване виробничо-технічне об'єднання "ОХОРОНА" виконує комплекс робіт по системам охорони периметра:

  • проектування;
  • монтажні роботи;
  • технічне обслуговування.

Економічна доцільність побудови системи охорони периметра безпосередньо пов'язана з величиною потенційного збитку, який можуть нанести небажані гості в результаті незаконного проникнення. Тому вартість рішень для охорони периметра не повинна виходити за рамки розумного.

Важливі фактори побудови системи:

  • периметр повинен бути суцільним;
  • система повинна не тільки фіксувати факт несанкціонованого проникнення, але і наочно підтверджувати;
  • система повинна сповіщати відповідальних осіб згідно із встановленим регламентом;
  • система повинна ефективно визначати "свій - чужий" в рамках системи контролю та управління доступом для скорочення рівня помилкових спрацьовувань на периметрі і внутрішніх рубежах і створення комфортних умов для осіб, які мають право вільного доступу до охоронюваного об'єкту.

До пристроїв охорони периметра відносяться лазерні системи, інфрачервоні і теплові. Крім того, для охорони використовують відеокамери зовнішнього спостереження. Пристрої охорони включають датчики руху, або датчики перетину теплового або світлового променя, або відеокамери або комбінацію цих датчиків, що обумовлено їх конфігурацією. В охоронний пристрій входить блок живлення, контролю та управління датчиками і пристрій оповіщення сповіщувач або монітор спостереження за периметром.

Етапи монтажу системи:

  • кабельні роботи;
  • встановлення обладнання;
  • пуско-налагоджувальні роботи.

При монтажі периметрової охорони СВТО "ОХОРОНА" враховують: розмір ділянки та конфігурацію, особливості рельєфу, наявність або відсутність різних насаджень в межах території. Досвідчені співробітники нашої організації підберуть і встановлять обладнання, яке не схильне до помилкових спрацьовувань при русі дрібних предметів і тварин, захищене від атмосферних впливів: пориви вітру, потрапляння прямих сонячних променів, дощ, сніг і т.д.

СПТО "ОХОРОНА" надає послуги по сервісному обслуговуванню систем охорони периметра і їх елементів. Наші фахівці - справжні професіонали, пройшли весь шлях від електриків до майстрів і інженерів, постійно вдосконалюючись і набуваючи безцінного досвіду.
Співробітники які займаються сервісним обслуговування оснащені: транспортом, засобами зв'язку, спеціалізованим ремонтним і тестовим обладнанням. У розпорядженні завжди є достатній запас основних елементів комплексних систем безпеки на випадок необхідності оперативного усунення неполадок.

2006 c Усі права на сайт належать СВТО "ОХОРОНА". Розробка і просування сайту - seo-city.org