ЧАС РОБОТИ
Пн-Пт 9:00-18:00
Сб-Нд вихідний
18036, Україна, м. Черкаси,
вул. Пастерівська, 104/1
ohoronasvto@gmail.com
+38 (0472) 38-21-22
+38 (067) 472-62-52

Відеоспостереження: монтаж

Система відеоспостереження для квартири, будинку або невеликого офісу може бути як частиною глобальної системи безпеки, що включає охоронну і пожежну сигналізації, так і відокремленою системою, не пов'язаної з іншими системами сигналізацій.

Відеоспостереження для невеликих об'єктів, не пов'язаних з великими фінансовими ризиками, як мінімум має виконувати такі завдання:

  • контроль за тим, що відбувається на прилеглій території, сходовому майданчику, всередині будинку (квартири) і офісу;
  • реєстрація та зберігання даних про події;
  • оперативне реагування на несанкціоноване проникнення;
  • збереження даних на власних апаратних засобах;

При наявності інтернету на об'єкті, камери можуть бути корисні і в повсякденному житті. За допомогою віддаленого спостереження, з висотний монтаж відеоспостереженнякомп'ютера, планшета або мобільного телефону можна контролювати найманих робітників як зовні, так і всередині приміщення або подивитися, чим зайняті діти під час відсутності батьків.

З чого буде складатися система відеоспостереження, як для кінцевого користувача:

  • відеокамери;
  • відеореєстратор;
  • монітор (за бажанням замовника);
  • система безперебійного живлення (за бажанням замовника).

Компанія запропонує різні системи відеоспостереження, як провідні, так і бездротові. Останні будуть актуальні (хоча дорожче) в тих випадках, коли на вашому об'єкті зроблений ремонт і ви не хотіли б його зіпсувати додатковим втручанням при прокладці кабелів від камер відеоспостереження до системи реєстрації і зберігання даних.

Сучасні економічні і технічні реалії диктують вимоги до організації систем безпеки, а відеоспостереження є невід'ємною її частиною.
Відеоспостереження в бізнесі допомагає вирішити такі завдання:

  • цілодобове спостереження за територією офісу, виробництва і прибудинковими територіями;
  • контроль над діями персоналу і відвідувачів, а також забезпечення їх безпеки;
  • інтеграція системи відеоспостереження з системами контролю доступу, охоронною та пожежною сигналізацією;
  • тривале зберігання і можливість відтворення відеофайлів за минулий період;
  • безпечний доступ до архіву відеофайлів і можливість спостереження в реальному часі з будь-якої точки світу з комп'ютера, планшета або мобільного телефону.

Система повинна бути продуманою. Професіонали компанії підійдуть до питань проектування та монтажу на вашому об'єкті з усією відповідальністью. Допоможуть правильно розташувати відеокамери, щоб жодна із зон не залишилася без вашого нагляду.
Картинка повинна бути чіткою в будь-який час доби і в будь-який час року. Спеціалісти компанії підберуть відповідне обладнання, виходячи з ваших вимог і умов розташування об'єкта на місцевості.
Архів повинен дублюватися на зовнішнє сховище. Наші фахівці правильно підберуть, встановлять і налаштують системи для безпечного встановлення відеоспостереженнязберігання даних відеоспостереження.
Система повинна бути гнучкою. Завдання і масштаб вашого бізнесу може змінюватися. Відповідно, ми допоможемо вам правильно організувати масштабованість системи з можливістю її своєчасного, швидкого і якісного розширення.
Вам потрібно постійного моніторити систему? Фахівці компанії спроектують і встановлять системи безперебійного живлення для цілодобового відеоспостереження незалежно від виникнення позаштатних ситуацій, пов'язаних зі зникненням електроенергії на об'єкті, а також налаштуємо віддалений доступ до системи відеоспостереження, щоб ви могли моніторити об'єкт з будь-звідки.

Фахівці не тільки допоможуть у виборі системи відеоспостереження, але також якісно його встановлять і правильно налаштують. За бажанням замовника ми можемо періодично проводити технічне обслуговування системи відеоспостереження, в тому числі і те, яке було встановлено раніше, незалежно від моделі і технічних характеристик.

2006 c Усі права на сайт належать СВТО "ОХОРОНА". Розробка і просування сайту - seo-city.org