ЧАС РОБОТИ
Пн-Пт 9:00-18:00
Сб-Нд вихідний
18036, Україна, м. Черкаси,
вул. Пастерівська, 104/1
ohoronasvto@gmail.com
+38 (0472) 38-21-22
+38 (067) 472-62-52

Охорона гаража

Окремио збудований гараж або навіть гараж в гаражному кооперативі вже давно не гарантують безпеку знаходиться в ньому Вашого майна або автомобіля. Ні капітальні стіни, ні металеві ворота і найсучасніші замки не є суттєвою перепоною для зловмисників.

На сьогоднішній день існує єдиний надійний спосіб уберегти своє дороге майно - це технічна охорона, тобто охорона гаража за допомогою систем охоронної сигналізації з обов'язковим підключенням на пульт централізованого спостереження (ПЦС).

Спеціалізоване виробничо-технічне об'єднання «Охорона»

               ПРОПОНУЄ: - послуги з охорони гаражів з підключенням на пульт централізованого спостереження (ПЦС), в основі роботи якого лежать сучасні технічні засоби дозволяють виробляти охорону будь-яких об'єктів які:

  • знаходяться в будь-якій точці області;
  • не мають ліній зв'язку міських автоматичних телефонних станцій;
  • не мають постійного забезпечення електроживленням (перебої в електромережі ~ 220в до 24 годин).

Підприємство СПТО «ОХОРОНА» має в своєму розпорядженні штатом висококваліфікованих фахівців, які володіють найсучаснішими технологіями з проектування та монтажу систем безпеки, зв'язку, телебачення, електропостачання і освітлення, що мають великий досвід практичної роботи з обладнанням систем як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва. А висококваліфіковані, спеціально навчені співробітники груп реагування СПТО «Охорона» в лічені хвилини прибудуть до Вашого гаражу і допоможуть запобігти будь-які незаконні дії зловмисників.

Якщо ж Ваш гараж знаходиться за межею міста Спеціалізоване виробничо-технічне об'єднання «Охорона» проводить спостереження за станом охоронної сигналізації. При роботі даної системи йде цілодобове спостереження за станом охоронної сигналізації і при тривожному сигналі оператор ПЦС терміново повідомить по телефону Вам чи Вашим друзям, знайомим, сторожу автокооперативу і т.д. для подальшого вжиття заходів.
Вартість робіт по обладнанню приміщення гаража з урахуванням вартості матеріалів охоронної сигналізації - від 1900,00 грн.

Власник гаража самостійно визначає форму і порядок оплати за монтажні та налагоджувальні роботи:

  • передоплата;
  • оплата за фактом виконання робіт;
  • розстрочка;
  • оренда обладнання.

При укладанні Договору Спеціалізоване виробничо-технічне об'єднання «Охорона» бере на себе наступні зобов'язання:

  • цілодобово спостерігати за станом охоронної сигналізації за допомогою пульта централізованого спостереження;
  • забезпечити цілодобове оперативне реагування у випадках надходження тривожного сигналу (за умови знаходження гаража в межах м Черкаси або в п'ятнадцятиметрової зоні від міста);
  • оперативно сповіщати власника гаража або його довірених осіб у випадках надходження тривожного сигналу (за умови знаходження гаража за межами міста);
  • цілодобово обслуговувати систему охоронної сигналізації;
  • надавати на вимогу власника звіт про події, що відбулися в період спостереження за системою охоронної сигналізації: дата і час постановки об'єкта під охорону; дата і час зняття об'єкта з охорони, час і тривалість зникнення електроенергії і т.д.
2006 c Усі права на сайт належать СВТО "ОХОРОНА". Розробка і просування сайту - seo-city.org